Доступність посилання

ТОП новини

Кличко: VIP-палат в Олександрівській лікарні Києва немає


Міський голова Києва Віталій Кличко
Міський голова Києва Віталій Кличко

В Олександрівській лікарні Києва немає окремих палат для високопосадовців, сама лікарня також приймає пацієнтів із підозрою на інфікування коронавірусом без урахування їхнього статусу. Про це, коментуючи повідомлення про наявність VIP-палат, заявив увечері 25 грудня міський голова Києва Віталій Кличко.

«Кажуть, що Олександрівська - це, нібито, VIP-лікарня. Олександрівська лікарня є базовою. І, переважно, всіх хворих чи з підозрою на короновірус сьогодні відправляють туди. Якщо збільшуватиметься кількість хворих, ми будемо лікувати їх і в інших визначених і підготовлених для цього лікарнях. Таких сьогодні в столиці 7, включно з Олександрівською», – повідомив Кличко у фейсбуці.

Він уточнив, що особливі умови лікування в разі потреби матимуть лише три перші особи держави – президент, голова Верховної Ради та прем’єр-міністр.

«Окремі палати і щоб поряд знаходилася державна охорона. Така практика завжди була. І, до речі, не тільки в Україні», – твердить міський голова столиці.

За останніми повідомленнями, кількість заражень коронавірусом в Україні станом на вечір 25 березня сягнула 136 (зранку 25 березня йшлося про 113 підтверджених випадків). Четверо хворих померли, один одужав.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG