Доступність посилання

ТОП новини

Карантин до 24 квітня та надзвичайна ситуація: головні новини про коронавірус в Україні


Оболонь, Київ, 21 березня
Оболонь, Київ, 21 березня

Надзвичайна ситуація та карантин

Кабінет міністрів запровадив режим надзвичайної ситуації в України та продовжив карантин ще на три тижні – до 24 квітня.

МОЗ, Google і співпраця на пів мільйона доларів

Міністерство охорони здоров’я України повідомило про грант від Google «в еквіваленті 550 000 доларів». Американська компанія тепер має «пріоритезувати» офіційні джерела інформації про коронавірус у своїй пошуковій системі.

Як вберегти пенсіонерів від пандемії?

В Україні понад 11 мільйонів пенсіонерів, і всі вони – у групі ризику пандемії COVID-19. Як домогтися, щоб люди похилого віку на час карантину залишалися вдома? Як можна допомогти пенсіонерові на Донбасі і в будь-якому куточку України? І що держава робить, щоб пенсіонери рідше залишали свій будинок? Про це говорили в ефірі «Радіо Донбас.Реалії».​

Карантин і нове відчуття часу

«Цей чортів карантин позбавив мене не метро. Він позбавив мене не роботи і не заробітків. Він позбавив мене відчуття часу ‒ відтепер він знову не вартий ні чорта» – такі думки налинули на оглядача «Крим.Реалії» Павла Казаріна. Читайте його колонку на сайті Радіо Свобода.​

10 фільмів від Радіо Свобода

Карантин набирає обертів. Сподіваємося, 10 фільмів виробництва Радіо Свобода не дадуть вам засумувати. Насолоджуйтеся

Церковні антисептики

Православна церква України вирішила долучитися до боротьби з коронавірусом і тепер виготовляє антисептики. Ви тільки подивіться!

Скільки хворих в Україні?

Станом на день 25 березня на території держави зафіксували 113 випадків COVID-19. Чотири людини померли, один пацієнт одужав.

Є питання про COVID-19? Пишіть нам на пошту Radiosvoboda@rferl.org

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG