Доступність посилання

ТОП новини

Уряд до кінця серпня заборонив в’їзд і виїзд на територію Криму


Будівля Кабінету міністрів України
Будівля Кабінету міністрів України

Уряд України ухвалив рішення про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та м. Севастополя і виїзду з неї, повідомив міністр Кабінету vіністрів Олег Немчинов за підсумками позачергового засідання уряду 8 серпня.

Президент України Володимир Зеленський раніше цього дня дав доручення прем’єр-міністру Денису Шмигалю невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, забезпечити заклади усім необхідним обладнанням, враховуючи стрімке зростання кількості випадків захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19.

Також Кабмін має переглянути режим роботи контрольно-пропускних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, вказав президент.

За минулу добу, 7 серпня, в Україні виявлено 1 489 нових випадків коронавірусної інфекції COVID-19, свідчать дані РНБО. Це новий антирекорд, щодня і в попередні три дні цифри число нових хворих зростало.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG