Доступність посилання

ТОП новини

ДБР повідомило Чорновол підозру в умисному вбивстві


Імені підозрюваної Бюро не повідомляє, проте обставини справи вказують на Чорновол, яка заявила про обшук в її будинку вранці 10 квітня
Імені підозрюваної Бюро не повідомляє, проте обставини справи вказують на Чорновол, яка заявила про обшук в її будинку вранці 10 квітня

Державне бюро розслідувань прокоментувало інформацію про обшуки в будинку народної депутатки 8 скликання Тетяни Чорновол. За заявою, Чорновол повідомили про підозру в умисному вбивстві людини під час Революції гідності.

«За попередньою інформацією, 18 лютого 2014 року підозрювана керувала діями групи осіб та безпосередньо брала участь у підпалі будівлі у центрі Києва на вулиці Липська, в якій знаходився офіс однієї з політичних партій. Унаслідок пожежі загинув працівник 1948 року народження, який знаходився у приміщені партійного офісу», – заявляють у ДБР.

Імені підозрюваної Бюро не повідомляє, проте обставини справи вказують на Чорновол, яка заявила про обшук в її будинку вранці 10 квітня.

Читайте також: Адвокати Порошенка заявили, що порушена Венедіктовою справа проти експрезидента – це спроба дискредитувати Верховний суд​

Згідно з повідомленням, в ході обшуку в Чорновол знайшли «предмети з ознаками холодної та вогнепальної зброї, набої».

Зранку 10 квітня народна депутатка 8 скликання Тетяна Чорновол заявила, що в її будинку відбувається обшук за участі співробітників Державного бюро розслідувань. Згодом Чорновол оприлюднила фото ухвали, за якою обшук в її будинку відбувається у зв’язку зі справою про смерть Володимира Захарова 18 лютого 2014 року.

За даними видання «Цензор», 66-річний Захаров загинув під час пожежі в офісі «Партії регіонів», задихнувшись чадним газом. Відповідно до тексту оприлюдненої ухвали, саме ймовірна причетність Чорновол до пожежі стала причиною обшуку.

XS
SM
MD
LG