Доступність посилання

ТОП новини

Українські прикордонники посилили заходи безпеки на кордоні перед Днем перемоги


Українські прикордонники не виключають приїзд до до України байкерськів клубу «Нічні вовки» на День перемоги
Українські прикордонники не виключають приїзд до до України байкерськів клубу «Нічні вовки» на День перемоги

Українські прикордонники посилили заходи безпеки на кордоні перед Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, повідомила Державна прикордонна служба України.

У відомстві зазначили, що заходи безпеки запроваджені, щоб не допускати ввезення в Україну зброї, боєприпасів, вибухівки, а також в’їзду чи транзитного проїзду осіб із сепаратистськими та екстремістськими настроями, котрі можуть дестабілізувати ситуацію в країні.

«Зокрема, це стосується і осіб на мотоциклах, котрі відносяться до байкерського руху «Ночные волки». Заходи безпеки проводяться також на основі проведеного аналізу та досвіду попередніх років, адже у 2017-2018 роках такі спроби мали місце з боку членів російського байкерського клубу «Ночные волки» та їх адептів, з так званих самопроголошених «ДНР/ЛНР» (підтримуваних Росією угруповань, визнаних в Україні терористичними – ред.) – байкерського клубу «Ночные волки. Донбасс», які прямували напередодні 9 травня під загальним гаслом мотопробігу «Дороги Победы – на Берлин-2018», – розповіли в ДПСУ.

8 та 9 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

XS
SM
MD
LG