Доступність посилання

ТОП новини

Ще два населені пункти на Херсонщині деокуповані


Йдеться про Архангельське та Миролюбівку
Йдеться про Архангельське та Миролюбівку

Голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич повідомив про звільнення двох населених пунктів на Херсонщині – Архангельська та Миролюбівки.

«Архангельське та Миролюбівка – офіційно звільнені від ворога. Чекаємо наступних хороших новин!», – написав він у телеграмі.

Також під свого відеозвернення президент України Володимир Зеленський подякував воїнам 129-ї бригади Кривого Рогу, які, за його словами, звільнили зокрема Архангельське та Миролюбівку.

2 жовтня у соцмережах повідомили про звільнення села Хрещенівка в Нововоронцовському районі Херсонської області. У ЗСУ ці дані офіційно не підтвердили. Проте начальниця об’єднаного координаційного пресцентру ОК «Південь» Наталя Гуменюк заявила – «успіхи є».

Експерти американського Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що поразка російських військ у Лимані свідчить про те, що утримання позицій на Луганщині для Володимира Путіна значно менш важлива, ніж південь України.

Наприкінці вересня у Пентагоні заявили, що українські військові продовжують «цілеспрямований рух вперед», російські сили на півдні та півночі обороняються.

XS
SM
MD
LG