Доступність посилання

ТОП новини

Винуватця ДТП, в якому загинули двоє пішоходів, засудили до 9 років ув’язнення


Окрім власне ДТП, чоловіка засудили за ненадання допомоги потерпілим
Окрім власне ДТП, чоловіка засудили за ненадання допомоги потерпілим

В Одеській області 27-річного водія, який в червні 2017 року збив двох пішоходів, засудили до дев’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба Одеської прокуратури.

Прокурори цього відомства підтримували публічне обвинувачення у цій справі. За даними прокуратури, суд визнав чоловіка винним у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди та залишенні потерпілих без допомоги.

Слідство встановило, що чоловік був за кермом несправного «ВАЗ-21074», коли вночі на автошляху «Овідіополь-Петродолинське» збив двох хлопців 20-ти та 15 років. Водій залишив місце події, не надавши допомоги постраждалим. Результати експертизи виявили в його крові залишки алкоголю.

Напередодні Шевченківський районний суд Києва заарештував 23-річного Кирила Островського, якого підозрюють у тому, що він за кермом автомобіля «Хаммер» збив 10-річну дівчинку 24 липня на бульварі Лесі Українки в Києві.

Загалом поліція повідомляє про зниження кількості дорожньо-транспортних пригод на 10% порівняно з попередніми періодами.

XS
SM
MD
LG