Доступність посилання

ТОП новини

У підозрюваного в ДТП у Києві водія «Хаммера» примусово взяли зразки для експертизи


За даними поліції, ввечері 24 липня водій автомобіля «Хаммер» збив дитину на пішохідному переході і намагався втекти
За даними поліції, ввечері 24 липня водій автомобіля «Хаммер» збив дитину на пішохідному переході і намагався втекти

У водія «Хаммера», 23-річного Кирила Островського, підозрюваного в ДТП у Києві, внаслідок якого загинула 10-річна дівчинка, примусово взяли зразки для експертизи, повідомляє прокуратура міста.

За повідомленням, клопотання прокуратури про примусовий відбір зразків 30 липня задовольнив Шевченківський районний суд Києва. Того ж дня в Островського взяли зразки.

«Після затримання підозрюваний у ДТП пройшов тест на драгер, після чого був доставлений до Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» для проходження освідування на стан алкогольного і наркотичного сп’яніння, де надав зразки сечі. Тест на драгер, а також результати лабораторного аналізу зразків сечі не виявили вмісту алкоголю і наркотичних речовин в організмі підозрюваного», – нагадали в прокуратурі.

Читайте також: Водій «Хаммера» Островський заарештований. Чи поменшало смертельних ДТП?

У відомстві додали, що водій відмовлявся добровільно надати інші біологічні зразки.

ДТП сталося в центрі Києва ввечері 24 липня. За даними поліції, водій автомобіля «Хаммер» збив дитину на пішохідному переході і намагався втекти. Його затримали і помістили під арешт. Дитина померла в автомобілі «швидкої допомоги».

XS
SM
MD
LG