Доступність посилання

ТОП новини

Власником вантажівки, у якій знайшли тіла 39 людей, виявилася ірландська компанія


З’ясувалося, що вантажівка належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd.
З’ясувалося, що вантажівка належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd.

Вантажівка, у якій знайшли тіла 39 людей, належить ірландській компанії Global Trailer Rentals Ltd. Цю інформацію підтвердив прессекретар компанії, повідомляє агентство RTÉ.

GTR базується в Дубліні, але також має філіали у графствах Лаут та Монахан. За словами представника компанії, вантажівку орендували у Монахані 15 жовтня зі ставкою 275 євро на тиждень.

Компанія вже зв’язалася з поліцією графства Ессекс і надала їй інформацію про особу та компанію, яка взяла вантажівку в оренду. Всі вантажівки Global Trailer Rentals оснащені GPS-трекерами, і компанія збирається надати дані своєї системи відстеження правоохоронцям.

Компанія висловила щирі співчуття рідним та друзям загиблих.

Вантажівку з 39 тілами поліція графства Ессекс виявила вночі 23 жовтня приблизно за 30 кілометрів на схід від Лондона. За підозрою у вбивстві затримали водія, 25-річного вихідця з Північної Ірландії.

Спочатку правоохоронці вважали, що вантажівка прибула у країну з Болгарії, та пізніше з’ясувалося, що вона в’їхала у Велику Британію із Зебрюгге (Бельгія) через англійський порт Пурфліт.

Британські ЗМІ повідомляли, що загиблі виявилися громадянами Китаю, та офіційно цю інформацію не підтверджували.

Всі найважливіші та найцікавіші новини читайте на нашому каналі в Телеграмі – https://t.me/svoboda_radio

XS
SM
MD
LG