Доступність посилання

ТОП новини

Гончарук заявив, що поки «зарано» говорити про кадрові зміни в уряді


Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук
Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що рішення про кадрові зміни в Кабінеті Міністрів є командним, і говорити про те, кого планують замінити, поки що зарано.

«Я вже давно заявляв, що ми думаємо над серйозним посиленням уряду. Це командне рішення, яке більшою мірою залежить від президента, позиції колег у парламенті. Яким буде фінальне рішення, я зараз не хотів би коментувати, тому що воно ще на столі. Говорити про те, кого ми плануємо замінити, по-моєму, трохи зарано», – сказав Гончарук.

Він заявив, що сам «жодних заяв станом на цю хвилину не писав».

«Також багато знаю, чув (про відставку – ред.). Очевидно, що у нас будуть з цього приводу консультації з президентом і з парламентом», – зазначив Гончарук.

29 лютого президент України Володимир Зеленський звернувся до Верховної Ради щодо включення додаткових питань до порядку денного позачергового пленарного засідання парламенту 4 березня, на якому, серед інших, запланований розгляд питань про Кабінет міністрів.

Раніше у ЗМІ з'явилися повідомлення про ймовірну відставку прем’єра Олексія Гончарука, серед претендентів натомість називалось ім’я Сергія Тігіпка.

XS
SM
MD
LG