Доступність посилання

ТОП новини

Google: 48 співробітників були звільнені за сексуальні домагання


Гендиректор Google Сундар Пічаї заявив. що компанія дуже серйозно ставиться до безпеки своїх співробітників на робочому місці
Гендиректор Google Сундар Пічаї заявив. що компанія дуже серйозно ставиться до безпеки своїх співробітників на робочому місці

Компанія Google повідомляє, що за два роки звільнила 48 співробітників через звинувачення в сексуальних домаганнях. Серед них опинилися 13 топ-менеджерів.

Про це йдеться в листі генерального директора компанії Сундара Пічаї, в якому він 25 жовтня повідомив, що Google дуже серйозно ставиться до безпеки своїх співробітників на робочому місці і посилює ставлення до неналежної поведінки, розслідуючи кожну скаргу.

Він додав, що жоден зі звільнених співробітників, яких звинуватили в сексуальних домаганнях, не отримав вихідну допомогу.

Читайте також: Звіт: 85 відсотків жінок-депутатів зазнали психологічного насильства в європейських парламентах

Лист гендиректора Google до співробітників став відповіддю на статтю в New York Times, в якій повідомлялося, що розробник операційної системи Android Енді Рубін отримав 90 мільйонів доларів після його звільнення з компанії, незважаючи на те, що на його адресу були висунуті звинувачення в неналежній поведінці.

Рубін відкинув ці звинувачення і назвав їх «частиною наклепницької кампанії колишньої дружини» перед розлученням.

XS
SM
MD
LG