Доступність посилання

ТОП новини

Гендиректор «Нібулону» із дружиною загинули через російський обстріл у Миколаєві – Кім


74-річний Олексій Вадатурський від 1991 року він був гендиректором агрохолдингу «Нібулон»
74-річний Олексій Вадатурський від 1991 року він був гендиректором агрохолдингу «Нібулон»

У Миколаєві через нічний обстріл міста російськими силами загинули Герой України, генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Вадатурський і його дружина Раїса Вадатурська, повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

«Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону – неоціненний», – написав Кім у телеграмі.

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття через загибель подружжя.

«Це велика втрата для Миколаївщини та всієї України. Олексій Вадатурський за понад 50 років трудового шляху зробив неоціненний внесок у розбудову регіону й розвиток аграрної та суднобудівної галузей нашої держави. Його компанія «Нібулон», яка є ровесницею незалежної України й налічує близько 7 тисяч працівників, розбудовувала сучасний цивілізований ринок зерна в країні, створивши найпотужнішу розвинену мережу елеваторів та річкових перевантажувальних терміналів із загальним обсягом одночасного зберігання понад 2,25 млн тонн», – йдеться в заяві, поширеній пресслужбою голови держави.

74-річний Олексій Вадатурський від 1991 року він був гендиректором агрохолдингу «Нібулон».

«Нібулон» належить до найбільших виробників сільськогосподарської продукції в Україні.

XS
SM
MD
LG