Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб ЗСУ повідомив про напружену ситуацію на Покровському напрямку – біля шести населених пунктів тривають бої


За даними штабу, на цьому напрямку кількість російських атак з початку доби зросла до восьми. Фото ілюстративне
За даними штабу, на цьому напрямку кількість російських атак з початку доби зросла до восьми. Фото ілюстративне

Найбільша кількість бойових зіткнень сьогодні відбувається на Покровському напрямку, повідомляє у фейсбуці пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

За даними штабу, на цьому напрямку кількість російських атак з початку доби зросла до восьми. Бойові дії відбуваються в районах Новоолександрівки, Калинового, Сокола, Уманського, Новоселівки Першої, а також поблизу Нетайлового – ситуація напружена.

На Харківському напрямку сили РФ надалі спрямовують штурмові дії в бік населеного пункту Липці, також відбуваються бої в районі Вовчанська. Загалом противник за підтримки авіації здійснив тут п’ять атак.

У Генштабі зазнають, що на Времівському напрямку російські війська здійснили ще одну спробу штурму, другу за день, біля села Старомайорське – отримали вогневе ураження та відійшли.

Раніше 24 травня у Генштабі повідомили, що українські війська зупинили сили РФ на півночі Харківщини, по противнику завдають вогневого ураження, також «плануються та проводяться Силами оборони наступальні штурмові дії щодо відновлення втраченого положення».

Також президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення заявив, що українським військовим «вдалося взяти під бойовий контроль територію прикордоння, куди зайшли російські окупанти».

Форум

XS
SM
MD
LG