Доступність посилання

ТОП новини

У Херсонській області збільшилася кількість втікачів з обсервації


Українців, які прибувають з окупованого Криму, відправляють на обсервацію
Українців, які прибувають з окупованого Криму, відправляють на обсервацію

У Херсонській області збільшилася кількість втікачів. Йдеться про українців, які прибули з окупованого Криму. Про це на брифінгу 10 квітня сказав глава Херсонської облдержадміністрації Юрій Гусєв, повідомляє кореспондент проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії.

«Зараз їх, на жаль не 15, а вже 19. Правоохоронці склали на всіх протоколи про адміністративні правопорушення. Це означає штраф від 17 до 34 тисяч гривень», – повідомив Гусєв.

Голова Херсонської ОДА закликав українців дотримуватися обсервації та самоізоляції, а також «відповідально поставитися до цих вимушених обмежень».

Як пізніше кореспонденту Крим.Реалії уточнили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини, на українців, які прибули з Криму, станом на 10 квітня склали вже 28 адмінпротоколів: два – у Чаплинці і 26 – у Каланчаку.

Голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що станом на 9 квітня у базі даних поліції є інформація про понад 50 тисяч українців, які перебувають на самоізоляції. Клименко запевнив, що всіх людей, які тікали з місць обсервації, туди повернуто.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG