Доступність посилання

ТОП новини

Народний депутат Горбенко повідомив, що перебуває в лікарні і тестувався на COVID-19


Олександрівська лікарня, Київ
Олександрівська лікарня, Київ

Народний депутат від партії «Слуга народу» Руслан Горбенко повідомив, що перебуває в Олександрівській лікарні і чекає результатів тесту на коронавірусну інфекцію COVID-19. Про це він написав на своїй Фейсбук-сторінці 23 березня.

«Я дійсно в Олександрівській лікарні, здав два тести, один результат негативний, інший позитивний. Сьогодні здав третій. Чекаємо на результати, їх ще нема», – пише парламентар.

Він розповів, що минулого тижня мав температуру і кашель. Згодом стан поліпшився, проте рентген виявив лівостороннє запалення легенів.

«З нардепом Шаховим не спілкувався (у лікарні не перетинаємося), з нардепом з ОПЗЖ (Олександром Лукашовим – ред.), про якого теж пишуть ЗМІ, теж. За кордоном останні місяці не був. Взагалі був на самоізоляції. В комітетах не був. На засіданні у вівторок був, але в масці. Переживаю за родину», – додав Горбенко.

Він закликав усіх «вдома та не панікувати».

Читайте також: Депутат Шахов розповів, як заразився коронавірусом та сходив у Верховну Раду

Народний депутат від «Опозиційної партії – За життя» Олександр Лукашов раніше 23 березня заперечив, що має позитивний результат тесту на COVID-19. За його словами, він планує пройти додаткове обстеження.

18 березня депутат Верховної Ради Сергій Шахов повідомив, що лікарі підтвердили наявність у нього захворювання COVID-19.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG