Доступність посилання

ТОП новини

В Італії число померлих від нового коронавірусу сягнуло 52


Туристи в захисних масках поруч із собором у Мілані, Італія, 2 березня 2020 року
Туристи в захисних масках поруч із собором у Мілані, Італія, 2 березня 2020 року

Італія повідомила 2 березня про різке зростання кількості загиблих від нового коронавірусу до 52, інфіковано понад 2000 людей, найбільше – в північному регіоні країни, Ломбардії. Про це повідомляє France-Presse та інші світові агенції.

Відповідні італійські інстанції зазначають, що порівняно з даними неділі 18 людей померли, у тому числі троє в Емілії Романьї. Усі вони були літніми людьми або мали серйозні захворювання.

Близько 166 людей залишаються в реанімації, 149 пацієнтів одужали після початку епідемії в Італії.

Всесвітня організація охорони здоров’я заявила 2 березня, що кількість нових випадків коронавірусу, зареєстрованих за минулу добу в Китаї, була набагато меншою, ніж у решті світу, але ситуація в Італії, Південній Кореї, Ірані та Японії викликає стурбованість.

На сьогоднішній день від нового вірусу в усьому світі загинуло понад три тисячі людей, майже 90 тисяч заразилися у всьому світі, згідно з останніми даними AFP, що базуються на офіційних джерелах.

Італія – країна, яка найбільше постраждала в Європі. До цього часу в ній проведено понад 23 300 тестів, переважно на півночі країни, де 11 міст перебувають під карантином.

XS
SM
MD
LG