Доступність посилання

ТОП новини

Понад 200 освітніх закладів на Львівщині закриті на карантин


У Львові тимчасово припинили навчання у 21 школі
У Львові тимчасово припинили навчання у 21 школі

У Львівській області зупинили навчання у 231 закладі освіти, повідомив департамент освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. На сьогодні припинено навчання у всіх школах Дрогобича, Кам’янка-Бузького району. Через захворюваність на кір тимчасово зупинили навчання в трьох закладах.

У Львові тимчасово припинили навчання у 21 школі через велику кількість хворих дітей на кір, грип і гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ). 18 лютого вирішать, чи відновлять навчання чи продовжать карантин, повідомили Радіо Свобода у прес-службі Львівської міської ради.

Минулого тижня в області захворіли близько 17 тисяч осіб, більшість дітей. Вірус типу А, за даними медиків, небезпечний ускладненням – пневмонією.

За минулий тиждень на грип та ГРВІ в Україні захворіли понад 212 тисяч людей. Це на 6,5% більше епідемічного порогу, за даними Центру громадського здоров’я МОЗ України. З них близько 17 тисяч осіб є мешканцями Львівщини. Вірус типу А, за даними медиків, небезпечний ускладненням – пневмонією.

У Львівські області найвищий рівень захворюваності на кір. З 28 грудня 2018 року до 8 лютого 2019 року кір в Україні діагностували у 18 170 людей, у тому числі 3 703 особи людини: 1 039 дорослих та 2 034 дитини. За інформацією МОЗ, з другої половини лютого в області розпочнуться надзвичайні заходи з імунізації дітей.

XS
SM
MD
LG