Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по гіпермаркету в Харкові зросла – ОГП


Безвісти зниклими залишаються 5 людей. Рятувальники працюють на місці російського удару, 26 травня 2024 року
Безвісти зниклими залишаються 5 людей. Рятувальники працюють на місці російського удару, 26 травня 2024 року

Зросла кількість загиблих внаслідок російського авіаудару 25 травня по будівельному гіпермаркету у Харкові, повідомив в телеграмі Офіс генпрокурора.

«Станом на зараз кількість загиблих зросла до 17. Впізнано 13 жертв, серед них 10 працівників гіпермаркету та троє відвідувачів», – йдеться у повідомленні.

За даними ОГП, безвісти зниклими залишаються 5 людей.

Раніше в ефірі Радіо Свобода (проєкт «Свобода.Ранок») речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко заявив, що ймовірними жертвами російського удару по будівельному гіпермаркету «Епіцентр» може бути 18 людей, нині точно встановлені особи 11 з них, ще сім заяв до правоохоронців надійшли від родичів. За його словами, існує ймовірність, що не всі тіла можна буде ідентифікувати через сильну пожежу внаслідок атаки.

25 травня сили РФ завдали удару по будівельному супермаркету в Харкові.

27 травня у Харкові оголосили днем жалоби на знак скорботи за загиблими внаслідок російського удару 25 травня.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони, зокрема Харків і область. На тлі російського наступу на півночі Харківщини президент України Володимир Зеленський заявив, що для захисту Харкова від російських атак потрібні кілька додаткових систем протиповітряної оборони Patriot.

Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG