Доступність посилання

ТОП новини

Кличко обіцяє не вимикати гарячу воду в Києві під час карантину


Опалювальний сезон у Києві завершився 6 квітня
Опалювальний сезон у Києві завершився 6 квітня

Мер Києва Віталій Кличко обіцяє не вимикати воду в столичних будинках під час карантину.

«Щороку одразу після завершення опалювального сезону столичні служби та підприємства починають готуватися до наступного сезону. Проведення гідравлічних випробувань – це не забаганка міської влади. Це необхідність, вимога чинного законодавства. Але за моїм дорученням на період обмежень технічна підготовка до наступного сезону буде проводитися тільки на об’єктах, де не треба вимикати воду споживачам», – сказав мер Києва.

Він додав, що міська влада хоче змінити формат випробувань і зменшити час, коли в будинках немає води під час тестувань трубопроводів.

«Вода гаряча повинна бути. Якщо у вас відсутня вода, будь ласка, звертайтеся за телефоном 1551», – пропонує Кличко.

Опалювальний сезон у Києві завершився 6 квітня.

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і щоб не допустити її поширення. Він мав тривати до 3 квітня, однак згодом уряд продовжив його ще на три тижні – до 24 квітня.

Із 6 квітня в Україні Кабінет міністрів запровадив жорсткіші правила карантину: у громадських місцях не можна перебувати без маски чи респіратора на обличчі, ходити групами більше ніж по двоє та відвідувати парки, сквери або ж прибережні зони.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG