Доступність посилання

ТОП новини

«З бізнесом не спілкуються, як із колгоспом» – Коломойський про план Зеленського


Бізнесмен Ігор Коломойський
Бізнесмен Ігор Коломойський

Бізнесмен Ігор Коломойський відреагував на ідею новообраного президента Володимира Зеленського провести зустріч із представниками «великого, середнього і малого бізнесу».

«Збирати всіх разом – це утопія. Тобто, якщо ти хочеш з кимось спілкуватися, то спілкуйся один на один. З потужним бізнесом не спілкуються, як із колгоспом. Це не колгоспне збори. У кожного гроші люблять тишу, і не кожен буде розповідати про свої секрети», – сказав олігарх в інтерв’ю програмі «Наші гроші», оприлюдненому 2 травня.

Новообраний президент України Володимир Зеленський 2 травня анонсував зустріч із представниками бізнесу. Точної дати зустрічі Зеленський не назвав, зазначивши, що вона відбудеться «найближчим часом».

«За мого президентства стосунки з підприємцями будуть прозорими. Більше жодних кулуарних переговорів, нічних візитів до АП і прихованих від суспільства домовленостей. Тому офіційно запрошую представників великого, малого та середнього бізнесу на зустрічі – вже найближчими днями. Розставимо всі крапки над «і», – йдеться в повідомленні.

30 квітня Центральна виборча комісія оголосила Володимира Зеленського переможцем виборів президента України.

За даними ЦВК, 13 мільйонів 541 тисяча 528 виборців проголосували за Володимира Зеленського. Це 73,22% від числа учасників повторного голосування на виборах, яке відбулося 21 квітня.

XS
SM
MD
LG