Доступність посилання

ТОП новини

Криворізька теплоцентраль заявляє, що запустила всі котельні


Постачання газу здійснюється на всі об'єкти АТ «Криворізька теплоцентраль», повідомляють на підприємстві
Постачання газу здійснюється на всі об'єкти АТ «Криворізька теплоцентраль», повідомляють на підприємстві

Акціонерне товариство «Криворізька теплоцентраль» на Дніпропетровщині заявляє, що запустило всі котельні.

«Сьогодні вночі було запущено останню котельню №5 АТ «Криворізька теплоцентраль», до якої було обмежено постачання газу. Нарешті проблема вирішена та мешканці Довгинцівського району протягом доби відчують тепло у своїх оселях. Постачання газу здійснюється на всі об'єкти АТ «Криворізька теплоцентраль», – заявили в компанії.

Тим часом поліція Дніпропетровської області відкрила кримінальне провадження через відсутність тепла в Кривому Розі за статтею про службову недбалість.

12 листопада жителі Кривого Рогу пікетували ПАТ «Криворіжгаз» через відсутність опалення. Вони запалили шини й спробували прорватись в будівлю. Одній людині стало зле.

У цей день через борги тепловиків без тепла залишалось близько половина населення 650-тисячного Кривого Рогу. У частині шкіл і садків міста, які опалюються «Криворізькою теплоцентраллю», запровадили вимушені канікули. Оприлюднена сума боргу теплоцентралі за спожитий газ складає близько 1 мільярда гривень.

10 листопада в підприємстві «Криворізька теплоцентраль» заявили, що готові розпочати опалювальний сезон, однак «Криворіжгаз» «блокує постачання газу».

Водночас у «Криворіжгазі» заявили, що НАК« Нафтогаз України» не виділив ліміти газу для «Криворізькій теплоцентралі» через борги минулих років, відтак «Криворіжгаз» «не має ні підстав, ні можливостей розподіляти газ».

Більше цікавих новин, які не потрапили на сайт, – у Telegram-каналі Радіо Свобода. Долучайтеся!

XS
SM
MD
LG