Доступність посилання

ТОП новини

СБУ передала прикордонникам інформацію про незаконну поїздку Сєрова до окупованого Криму


Crimea, Sevastopol - poster of Russian singer Alexander Serov, 17Nov2017
Crimea, Sevastopol - poster of Russian singer Alexander Serov, 17Nov2017

Служба безпеки України передала українським прикордонникам інформацію про те, що російський співак Олександр Сєров незаконно відвідував анексований Крим. Про це СБУ повідомила у відповідь на запит народного депутата України Володимира Ар’єва.

«СБУ відреагувала на колективний лист 40 депутатів з «Європейської солідарності», «Голосу», «Батьківщини» і «За майбутнє». Сюткіну заборонений в’їзд в Україну. По іншому московському гастролеру, Сєрову, рішення має прийняти Державна прикордонна служба», – написав Ар’єв у Facebook.

Раніше стало відомо, що російський співак Валерій Сюткін, який підтримував президента Росії Володимира Путіна за «блискуче» проведену анексію Криму, планує виступити з концертом в київському палаці мистецтв «Україна» 27 квітня.

Окрім того, у цьому ж місці запланований концерт російського співака Олександра Сєрова, який виступав в анексованому Росією Криму у 2017 році.

Іноземні артисти та інші діячі культури порушують українське законодавство, приїжджаючи з гастролями в анексований Росією Крим через закриті Україною пункти пропуску.

Деяким артистам і співакам, які приїжджали на гастролі до Криму або прямо підтримують російської анексії Криму, заборонено виступати на материковій Україні.

XS
SM
MD
LG