Доступність посилання

ТОП новини

Суд у Херсоні відправив «єдинороса» з Севастополя під домашній арешт


Ігор Кучерявий (п) із адвокатом Ігорем Мокіним
Ігор Кучерявий (п) із адвокатом Ігорем Мокіним

Херсонський міський суд 10 грудня відправив під домашній арешт на 60 діб «єдинороса» з Севастополя Ігоря Кучерявого, повідомляє проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії.

Прокуратура АРК і клопотала про домашній арешт для Кучерявого.

Повідомляється, що підозрюваний проживатиме в орендованому помешканні.

Журналісти не могли бути присутніми при оголошенні рішення, оскільки засідання проходило в закритому режимі. Сам Кучерявий від коментарів відмовився.

Про затримання співробітниками СБУ на адміністративному кордоні між Кримом і Херсонщиною, на пункті пропуску «Каланчак», члена партії «Єдина Росія» Ігоря Кучерявого стало відомо 3 грудня. Наступного дня в СБУ повідомили, що чоловік їхав на материкову Україну за українським паспортом.

5 грудня в СБУ повідомили, що процесуального затримання Кучерявого не було, і після бесіди його відпустили. Херсонський міський суд в цей же день заарештував вилучене майно Кучерявого. 6 грудня представники СБУ і Прокуратури АРК повідомили Кучерявому про підозру за статтею про «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України».

Ігор Кучерявий є секретарем первинного відділення партії «Єдина Росія», входить до складу політради регіонального відділення партії «Єдина Росія» в анексованому Севастополі.

XS
SM
MD
LG