Доступність посилання

ТОП новини

Розважальні заходи на Київщині мають закінчуватися не пізніше ніж о 21:00 – рішення ОВА


«Усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу»
«Усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу»

Оперативний штаб Київської обласної військової адміністрації на своєму засіданні ухвалив рішення, згідно з яким всі розважальні заходи на Київщині мають закінчуватися не пізніше ніж о 21:00, повідомила пресслужба ОВА 9 червня.

«Комендантська година продовжує діяти з 00:00 до 5:00. Тому на цей період усі розважальні заклади без винятку повинні припиняти свою роботу. За порушення комендантської години законом передбачена відповідальність. Обмеження не були скасовані і триватимуть до завершення дії правового режиму воєнного стану», – цитує пресслужба голову Київської ОВА Руслана Кравченка.

За його словами, перевірки щодо дотримання норм у регіоні будуть проводити регулярно із залученням працівників поліції.

Напередодні міський голова Києва Віталій Кличко звільнив директора департаменту охорони культурної спадщини Київської міської державної адміністрації Олександра Никоряка. Це сталося після опублікованих у ЗМІ повідомлень про порушення ним комендантської години.

Раніше видання «Українська правда» опублікувало матеріал, в якому, зокрема, показало, як директор департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександр Никоряк святкує день народження дружини в комендантську годину, під час повітряної тривоги, в ресторані в центрі Києва.

Комендантська година триває у Києві з 00:00 до 5:00.

XS
SM
MD
LG