Доступність посилання

ТОП новини

Луганський медуніверситет переїхав на Рівненщину – голова ОВА


«Працюємо і над переміщенням науково-технічної бази», – повідомив Віталій Коваль
«Працюємо і над переміщенням науково-технічної бази», – повідомив Віталій Коваль

Луганський державний медичний університет переїхав на Рівненщину у зв’язку з воєнними діями, повідомив голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль.

«Для них уже знайшли приміщення. Керівництво та викладачі – в обласному центрі. Приймаємо і перших студентів. Працюємо і над переміщенням науково-технічної бази. Наразі навчання проходитимуть в дистанційному форматі. Практичні заняття відбуватимуться на базі медичних закладів області», – написав Коваль у телеграмі 27 березня.

Російське масштабне військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого. Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи аеродроми, військові частини, нафтобази, заправки, церкви, школи та лікарні.

Обстріли житлових районів ведуться з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Колони бронетехніки російської армії намагаються оточити Київ та кілька обласних центрів неподалік російського кордону.

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію», яка має на меті «демілітаризацію і денацифікацію».

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG