Доступність посилання

ТОП новини

Росія: кількість загиблих через вибух у Магнітогорську зросла до 26


Рятувальники кажуть, що не можуть встановити місце перебування ще 15 людей
Рятувальники кажуть, що не можуть встановити місце перебування ще 15 людей

Російські рятувальники дістали тіла 26 загиблих з-під завалів під’їзду будинку в Магнітогорську, зруйнованого вибухом 31 грудня, серед них три дитини.

Вранці 2 січня рятувальники дістали тіла двох жінок, після них – тіло дівчинки у віці близько 3 років, потім тіла двох чоловіків і ще одне тіло жінки, повідомляють в МНС Росії.

19 загиблих родичі вже впізнали, повідомили в прес-службі адміністрації Магнітогорська. Похорони загиблих розпочнуться 4 січня.

Безвісти зниклими на даний момент значаться 15 людей, в тому числі п’ятеро дітей. За словами рятувальників, їм не вдається встановити місце перебування зниклих, які перебувають під уламками будівлі. Фахівці МНС Росії ведуть роботи в лівій частині завалів через загрозу обвалення верхніх поверхів.

Напередодні з-під завалів дістали 11-місячне немовля. Хлопчика в тяжкому стані шпиталізували.

Офіційні представник Слідчого комітету Світлана Петренко повідомила журналістам, що в завалах будинку не виявлено вибухівки. «У зв’язку з різними повідомленнями, що з’являються в ЗМІ, необхідно відзначити, що на даний момент у досліджених вибухотехніками вже розібраних частинах завалу слідів вибухових речовин або їх компонентів не виявлено», – сказала вона.

Основна версія слідства на даний момент – вибух побутового газу.

XS
SM
MD
LG