Доступність посилання

ТОП новини

Організатори назвали гасло «КиївПрайду», що відбудеться у неділю


Традиційна правозахисна хода за права людини для ЛГБТ+ спільноти пройде центральними вулицями Києва у неділю вранці
Традиційна правозахисна хода за права людини для ЛГБТ+ спільноти пройде центральними вулицями Києва у неділю вранці

Цьогорічний Марш рівності в Києві 19 вересня проходитиме під гаслом «Пліч-о-пліч на захист рівноправ’я».

«Так склалося історично, що у нашій країні зміни можливі тільки завдяки об’єднанню та спільній боротьбі. Тому цього року ми виходимо пліч-о-пліч, щоб не просто заявити про себе, але і почати діалог із владою, яку обрав наш народ», – повідомила пресслужба «КиївПрайду».

Згідно з повідомленням, тема цьогорічного Маршу рівності – «Країна для всіх. Закони для життя. Держава для безпеки».

«Це перший Марш Рівності, який має політичні вимоги до чинної влади у вигляді Маніфесту, який підписали громадські організації, благодійні фонди та представники політичних сил», – кажуть організатори.

Вони повідомляють, що традиційна правозахисна хода за права людини для ЛГБТ+ спільноти пройде центральними вулицями Києва у неділю вранці.

«Точки входу на Марш Рівності 2021: перетин Миколи Лисенка та Богдана Хмельницького, біля Театру Опери та балету; Із вулиці Володимирської, з боку метро «Золоті ворота». Підходу до Театральної не буде. Рекомендується підхід із Золотих Воріт і перехід з Театральної на Золоті Ворота. Театральна буде закрита на вхід і вихід. Вхід: 9:30 – 11:00. Після 11:00 вхід на Марш буде закрито. Обов’язково бути в масці і мати при собі документ, що засвідчує особу», – попередили у «КиївПрайд».

Зазвичай Марші рівності в Україні проходять під посиленою охороною силовиків, що супроводжують учасників по маршруту проходження.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG