Доступність посилання

ТОП новини

Понад 20,5 тисяч зразків дослідили на COVID-19 в Україні від початку тестування – МОЗ


Протягом доби було досліджено 2396 зразків, повідомив виконувач обов’язків генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ Ігор Кузін
Протягом доби було досліджено 2396 зразків, повідомив виконувач обов’язків генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ Ігор Кузін

Від початку проведення тестування на COVID-19 в Україні вже дослідили 20608 зразків, повідомив виконувач обов’язків генерального директора Центру громадського здоров’я МОЗ Ігор Кузін.

«Кількість підозр, які отримує ЦГЗ чи обласні лабораторні центри МОЗ, не дорівнює кількості досліджень. Досліджують зразки осіб, яким встановлена підозра, контактних і тих, хто одужав, для зняття діагнозу. Протягом доби було досліджено 2396 зразків, і загалом з початку проведення тестування вже досліджено 20608 зразків», – сказав Кузін.

За його словами, тестування проводять 37 державних лабораторій і дві приватні.

224 нові випадки коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксували в Україні 8 квітня, повідомив Центр громадського здоров’я МОЗ.

Загалом в Україні, станом на ранок 9 квітня підтвердили 1892 випадки коронавірусу. Найбільше – в Чернівецькій області (302), Києві (300) та на Івано-Франківщині (218). Жодного випадку не виявили в Миколаївській області.

При цьому 45 людей одужали, 57 – померли.

Число виявлених випадків COVID-19 у світі складає майже півтора мільйона.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG