Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріл Чернігівщини троє поліцейських отримали поранення – Нацполіція


Слідчо-оперативна група фіксувала наслідки бомбардування, коли російські війська почали повторний обстріл (фото Нацполіції)
Слідчо-оперативна група фіксувала наслідки бомбардування, коли російські війська почали повторний обстріл (фото Нацполіції)

Російські війська обстріляли Чернігівську область 28 квітня, внаслідок чого троє правоохоронців отримали поранення. Про це заявила Національна поліція вранці в суботу з посиланням на тимчасового виконувача обов’язків Нацполіції Івана Вигівського.

За його словами, слідчо-оперативна група фіксувала наслідки бомбардування, коли російські війська почали повторний обстріл.

«Вчора троє поліцейських – Ігор Роговий, Владислав Черепнін, Тарас Ковалькевич були травмовані у результаті ворожого авіаудару по цивільних об’єктах одного з сіл на Чернігівщині, коли документували попередній обстріл», – заявив Вигівський.

Читайте також: Місцева влада: за добу на Донеччині загинув один цивільний, на Харківщині – без жертв

Обстріл поранив ще одного цивільного, додав він.

Як уточнив очільник Нацполіції, правоохоронців госпіталізували, травми не загрожують їхньому життю.

За даними оперативного командування «Північ», протягом ночі проти 29 квітня російські війська обстріляли прикордонні райони Чернігівської та Сумської області ще 11 разів. Застосовували керовані авіабомби, міномети, артилерію та ракети з гелікоптера. Троє цивільних отримали поранення.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG