Доступність посилання

ТОП новини

Ще один обстріл Чернігівщини: двоє поранених, одна загибла – ОК «Північ»


Ілюстраційне фото. Нерозірвані мінометні снаряди, залишені під час вторгнення Росії. Село Ягідне на Чернігівщині, 20 квітня 2022 року
Ілюстраційне фото. Нерозірвані мінометні снаряди, залишені під час вторгнення Росії. Село Ягідне на Чернігівщині, 20 квітня 2022 року

Російські війська знову обстріляли прикордонні населені пункти Чернігівської області, повідомило оперативне командування «Північ» 20 квітня.

Від ранку до 12 години командування зафіксувало ще два мінометних обстріли. Так, два приходи, ймовірно, зі 120-міліметрового міномету, задокументовані в районі Грем’ячки. Даних про постраждалих наразі немає.

«З 11:00 до 11:15 зафіксовано чотири приходи, ймовірно з міномету 120 мм, по н.п. Галаганівка. Про пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила. В результаті обстрілу поранено 3-х місцевих жителів. Одна з них дістала осколкові поранення голови. Жінка померла в лікарні», – повідомляють військові.

Читайте також: Загинула людина, ще 8 поранені – влада Донеччини і Херсонщини про російські обстріли

З 6:45 до 7 години ранку 20 квітня голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус повідомив про три приходи біля Миколаївки та чотири – біля Янжулівки.

Прикордоння Сумщини та Чернігівщини регулярно зазнає російських атак.

Москва від початку повномасштабного вторгнення до України заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG