Доступність посилання

ТОП новини

П’ятеро цивільних зазнали поранень через російську агресію на Харківщині – Синєгубов


Російські війська обстріляли кілька населених пунктів області, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов
Російські війська обстріляли кілька населених пунктів області, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов

Кілька мирних жителів Харківської області зазнали поранень за попередню добу, повідомляє голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов вранці 19 квітня.

Зокрема, російські війська обстріляли Вовчанськ, пошкоджені два житлових будинки, також обстріл спричинив масштабну пожежу на ринку, де горіло біля 60 торгових павільйонів.

«Внаслідок обстрілу подружжя 68-ми та 54-х років зазнали поранення. Допомогу їм надали на місці. Інформація щодо кількості постраждалих уточнюється», – повідомив Синєгубов.

Читайте також: Прокуратура розслідує обстріл Росією Сумщини, через який загинула літня жінка

Також 18-річна дівчина була поранена через обстріл села Петропавлівка Куп’янського району, вона в стані середньої тяжкості. 77-річна жінка зазнала поранень у Дворічній, її госпіталізували у важкому стані. Крім того, через обстріли почалася лісова пожежа в селі Кутківка.

«Залишається високою мінна небезпека. У Балаклії Ізюмського району жінка 60 років у центрі міста наступила на протипіхотну міну «Пелюстка». Госпіталізована з осколковими пораненнями в стані середньої тяжкості», – додав голова ОВА.

Російські війська фактично щодня обстрілюють Харківщину. Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

XS
SM
MD
LG