Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця»: внаслідок ранкової атаки на Одесу постраждали двоє працівників


Пожежні працюють на місці російського ракетного удару, Одеса, Україна, 15 березня 2024 року, фото ілюстративне
Пожежні працюють на місці російського ракетного удару, Одеса, Україна, 15 березня 2024 року, фото ілюстративне

Під час обстрілів об’єктів критичної інфраструктури в Одесі 10 квітня отримали поранення залізничники, йдеться в повідомленні пресслужби «Укрзалізниці».

«Сьогодні вранці, у день визволення Одеси від фашистських загарбників, ворог цинічно обстріляв балістичними ракетами об'єкти критичної інфраструктури. На жаль, під час атаки постраждали двоє залізничників Одеської залізниці, вони з пораненнями та травмами госпіталізовані», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що стан поранених «стабільний», їм надається вся необхідна допомога.

Вночі 9 квітня сили РФ атакувала Україну дронами. Як повідомила місцева влада, уламки збитого БПЛА типу Shahed 131/136 пошкодили приватний будинок та обірвали лінію електропередач в Одеському районі.

За даними українських військових, противник атакував Одещину з літака тактичної авіації з акваторії Чорного моря, застосовуючи, ймовірно, Х-59. Силами протиповітряної оборони знищені 2 ракети над морем.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG