Доступність посилання

ТОП новини

Через обстріл шахти поранені троє гірників на Донеччині – Міненерго


Також внаслідок сильного вітру на Донеччині відключалася повітряна лінія, дві шахти були знеструмлені. Під землею працювали 25 людей, вони вийшли на поверхню
Також внаслідок сильного вітру на Донеччині відключалася повітряна лінія, дві шахти були знеструмлені. Під землею працювали 25 людей, вони вийшли на поверхню

Російські війська напередодні обстріляли шахту в Донецькій області, повідомило Міністерство енергетики 22 квітня.

«Учора ворог обстріляв одну з шахт на Донеччині. Поранення отримали троє працівників», – йдеться в зведені.

Крім того, армія РФ обстріляла підприємство вдруге вночі, пошкодивши будівлі.

Також внаслідок сильного вітру в області відключалася повітряна лінія, через що дві шахти та домогосподарства були знеструмлені. Під землею працювали 25 людей, вони вийшли на поверхню.

Читайте також: Через атаку РФ на Дніпропетровщину 2700 споживачів знеструмлені, в системі триває дефіцит – «Укренерго»

Міненерго також фіксує тимчасові відключення обладнання через технологічні порушення в Одеській та Івано-Франківській областях, а також через падіння дерева – на Сумщині.

Відомство прогнозує імпорт електроенергії в обсязі 7 858 мегават на годину, експорту не передбачається.

Виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук 13 квітня заявив, що енергетики не виключають запровадження погодинних графіків відключення світла в Україні.

Росія в березні здійснила низку ракетних атак по Україні, в тому числі, 22 березня – найбільш масштабну атаку на українську енергетику за останній час. Тоді РФ завдала удару по найбільшій ГЕС України – ДніпроГЕС у Запоріжжі. У компанії «Укргідроенерго» повідомили про серйозні пошкодження. Згодом цілями російських атак були Канівська та Дністровська ГЕС.

Форум

XS
SM
MD
LG