Доступність посилання

ТОП новини

Суд в Одесі заарештував підозрюваних у замаху на активістів


2 серпня активісти заявили, що стали жертвами нападу невідомих – машину, де вони сиділи, протаранила вантажівка
2 серпня активісти заявили, що стали жертвами нападу невідомих – машину, де вони сиділи, протаранила вантажівка

Суд в Одесі 25 серпня заарештував на два місяці підозрюваних у замаху на місцевих активістів Михайла Кузаконя і Григорія Козьму, скоєному 2 серпня. Як повідомила прес-служба прокуратури Одеської області, за клопотанням прокуратури судом взято під варту трьох підозрюваних у замаху на життя громадського діяча і журналіста.

«Заарештовано 38-річного уродженця Херсона, 34-річного одесита і 24-річного жителя Одеси родом з Житомирщини. Запобіжний захід зазначеним особам обрано без можливості внесення застави строком на 60 діб», – вказала у Facebook прес-служба прокуратури.

Правоохоронні органи працюють над встановленням і затриманням інших осіб, причетних до замаху на вбивство, ідеться в повідомленні.

Поліція Одеської області 23 серпня повідомила про затримання трьох підозрюваних у замаху на громадських активістів Григорія Козьму і Михайла Кузаконя, що стався на початку серпня.

Читайте також: Хронологія нападів на активістів та учасників бойових дій

2 серпня на Одещині антикорупційний активіст Григорій Козьма і голова міської організації Народного руху України Михайло Кузаконь заявили, що стали жертвами нападу невідомих – машину, де вони сиділи, протаранила вантажівка. Активісти під час нападу не постраждали.

XS
SM
MD
LG