Доступність посилання

ТОП новини

Пожежа в Одесі: 27 людей перебувають у лікарнях


Пожежа в Одеському коледжі економіки, Одеса, 4 грудня 2019 року
Пожежа в Одеському коледжі економіки, Одеса, 4 грудня 2019 року

27 постраждалих внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу перебувають у лікарнях, повідомив заступник міського голови Одеси Андрій Котляр.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, серед постраждалих, зокрема, 13 підлітків і семеро співробітників ДСНС. Одна людина, студентка коледжу, загинула внаслідок пожежі, що спалахнула вранці 4 грудня.

За даними ДСНС, станом на 6:45 5 грудня відкритого вогню не спостерігається, підрозділи ДСНС гасять окремі осередки тління в будівлі, де руйнуються згорілі будівельні конструкції.

Пожежа в центрі Одеси. Горить училище – відео з дрона
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:26 0:00

Напередодні прессекретар голови Одеської обласної державної адміністрації Денис Соколов повідомив Радіо Свобода, що в рятувальників немає інформації про 15 людей, які могли постраждати під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

В Одеській ОДА станом на ранок повідомили, що наразі відомо про 14 людей, з якими немає зв’язку. Одну людину протягом ночі вдалося знайти, стан її стабільний.

5 і 6 грудня в Одесі оголошені днями жалоби – відповідне розпорядження підписав міський голова Геннадій Труханов.

XS
SM
MD
LG