Доступність посилання

ТОП новини

Омелян вибачився перед пасажиркою, постраждалою в потязі «Укрзалізниці»


Раніше засоби масової інформації повідомляли, що пасажирка потяга дістала травми тазу через те, що на неї впала верхня полиця
Раніше засоби масової інформації повідомляли, що пасажирка потяга дістала травми тазу через те, що на неї впала верхня полиця

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян прокоментував інцидент в одному з потягів «Укрзалізниці», коли на пасажирку впала верхня полиця з іншою пасажиркою.

За словами Омеляна, розслідування цього випадку ще не завершене.

«Зараз цей випадок розслідується, в мене була окрема розмова з «Укрзалізницею» з цього приводу. Воно взагалі нагадує якісь такі події в «Східному експресі» (детективний роман письменниці Агати Крісті – ред.)», – зазначив він в ефірі Радіо Свобода.

Як стверджує міністр, розслідування гальмує і той факт, що другу ймовірно причетну до нещасного випадку жінку не вдається розшукати.

«Розслідування ще не завершене, бо цю пасажирку, яка начебто впала, досі знайти не можуть. І хто падав і чи падав узагалі, як це було – дуже дивно. Ну точно людина собі такі травми самостійно не могла завдати. Ще раз приношу вибачення перед нею і перед родиною. Я сподіваюсь таки, що ми чітко з’ясуємо до кінця і «Укрзалізниця» публічно затвердить, що дійсно відбулося», – сказав Омелян.

Читайте також: Затримок немає, але порти зазнають збитків – Омелян про блокаду Приазов’я

Раніше українські ЗМІ повідомляли, що 22 грудня на пасажирку потяга «Київ – Рахів» Надію Полякову впала верхня полиця з іншою пасажиркою. Як повідомила на Facebook донька Полякової, внаслідок цього жінка дістала травми тазу, її доставили до Тернопільської обласної лікарні і прооперували.

24 грудня директор департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень Укрзалізниці Олександр Красноштан заявив в ефірі «Громадського радіо», що полиця, про яку йдеться, була справною і не могла впасти на Полякову, натомість на неї впала лише інша пасажирка.

Повну версію інтерв’ю Володимира Омеляна в ефірі «Ваша Свобода» дивіться на YouTube-каналі Радіо Свобода.

XS
SM
MD
LG