Доступність посилання

ТОП новини

Остіна шпиталізують для «планової процедури», він тимчасово не зможе виконувати свої обов’язки – Пентагон


Ллойд Остін пройде «планову, додаткову і малоінвазивну нехірургічну процедуру, пов’язану з його раніше повідомленою проблемою сечового міхура».
Ллойд Остін пройде «планову, додаткову і малоінвазивну нехірургічну процедуру, пов’язану з його раніше повідомленою проблемою сечового міхура».

Міністр оборони США Ллойд Остін ввечері 24 травня (за місцевим часом) буде ушпиталений в Національний військово-медичний центр імені Волтера Ріда, де він пройде планову медичну процедуру. Про це йдеться у заяві речника Міністерства оборони США Патріка Райдера.

Зазначається, що Ллойд Остін пройде «планову, додаткову і малоінвазивну нехірургічну процедуру, пов’язану з його раніше повідомленою проблемою сечового міхура».

Міністр тимчасово не зможе виконувати свої функції та обов’язки під час процедури, тому його функції візьме на себе заступниця Кетлін Хікс.

У Міноборони США нагадали, що проблема з сечовим міхуром міністра Ллойда Остіна не пов’язана з діагнозом раку і ніяк не вплинула на його хороший прогноз щодо раку. Білий дім і Конгрес були повідомлені про це.

70-річний Остін мав проблеми зі здоров’ям після того, як у грудні минулого року йому зробили операцію з лікування раку простати. Очільника Пентагону критикували за те, що він не повідомив про виявлення в нього раку і подальшу госпіталізацію в грудні й січні, зокрема і президентові Джо Байдену. Остін вибачився.

Ллойд Остіна вже потрапляв до лікарні через проблеми з сечовим міхуром йому проводили нехірургічну процедуру для поліпшення стану. Це було в лютому.

Форум

XS
SM
MD
LG