Доступність посилання

ТОП новини

ЗМІ: колишній віцепрезидент США Майк Пенс приїхав в Україну з неанонсованим візитом


Повідомляється, що Майк Пенс, серед іншого, зустрівся з Володимиром Зеленським. В Офісі президента про цю зустріч наразі не повідомляють.
Повідомляється, що Майк Пенс, серед іншого, зустрівся з Володимиром Зеленським. В Офісі президента про цю зустріч наразі не повідомляють.

Колишній віцепрезидент США Майк Пенс, який висунув свою кандидатуру на посаду президента на виборах 2024 року, приїхав у Київ із неанонсованим візитом. Про це він повідомив у своєму твіттері, опублікувавши відповідну новину NBC News.


За даними американського телеканалу, Пенс заявив про свою підтримку України, на його думку, США повинні грати провідну роль у боротьбі країни проти Росії.

«Приїхати сюди просто як приватна особа – мати можливість на власні очі побачити героїзм українських солдатів, побачити героїзм людей тут, в Ірпіні, побачити родини, чиї будинки Були буквально обстріляні в розпал безсовісного та неспровокованого російського вторгнення – це лише зміцнює мою рішучість виконувати свою частину, продовжувати закликати до сильної підтримки США наших українських друзів та союзників», – сказав NBC News Пенс.

Повідомляється, що Майк Пенс у четвер зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським під час візиту в Україну. В Офісі президента про цю зустріч наразі не повідомляють.

За даними CNN, колишній віцепрезидент США під час візиту також побував в Бучі, Ірпіні та Мощуні, які сильно постраждали через російську окупацію у лютому-березні минулого року.

На початку червня Майк Пенс подав до Федеральної виборчої комісії заяву про висування своєї кандидатури на посаду президента на виборах 2024 року. Пенс представляє Республіканську партію, він змагатиметься з колишнім президентом Дональдом Трампом за висування кандидатом у президенти США від республіканців.

XS
SM
MD
LG