Доступність посилання

ТОП новини

У столиці спалили авто депутата Київради, поліція відкрила провадження


Спаленим автомобілем «Тойота Ленд Крузер 100» користувався депутат Київради Володимир Назаренко від ВО «Свобода»
Спаленим автомобілем «Тойота Ленд Крузер 100» користувався депутат Київради Володимир Назаренко від ВО «Свобода»

У столичному управлінні Нацполіції повідомили, що минулої ночі у Солом’янському районі Києва невідомі підпалили позашляховик депутата Київради.

«До поліцейських звернувся депутат Київради, який повідомив, що користується цим автомобілем, а зареєстрований він на його матір. У свою чергу, жінка розповіла, що побачила загорання автівки, тож негайно викликала поліцію та пожежників. Спеціалісти відповідних служб встановили ймовірну причину пожежі – занесення стороннього джерела запалення. За попередньою інформацією, невідомі розбили скло та закинули у салон позашляховика невідому речовину, внаслідок чого машина загорілася», – повідомили у поліції.

За даними поліції, вранці правоохоронці провели додатковий огляд місця події; кримінальне провадження відкрили за статтею про умисне «знищення або пошкодження майна». Причетних до підпалу розшукують.

Хоча в поліції не вказують ім’я постраждалого, спаленим автомобілем «Тойота Ленд Крузер 100» користувався депутат Київради Володимир Назаренко від ВО «Свобода». Він поширив у соцмережах фото, як горіла машина.

XS
SM
MD
LG