Доступність посилання

ТОП новини

Поліція переходить на посилений варіант несення служби до Дня Незалежності


У центрі Києва в День Незалежності проведуть військовий парад
У центрі Києва в День Незалежності проведуть військовий парад

До Дня Незалежності України поліція переходить на посилений варіант несення служби, повідомив 22 серпня голова Нацполіції Сергій Князєв.

На нараді щодо гарантування публічної безпеки й порядку під час святкувань Князєв заявив, що в День Незалежності в Києві святкові заходи почнуться з 08:30 і пройдуть у центральній частині міста.

На вулицях 24 серпня працюватимуть патрульні екіпажі, кінна поліція, а також підрозділи превентивної комунікації – так звана «поліція діалогу». До несення служби на вулицях разом з поліцейськими залучатимуть військовослужбовців Національної гвардії України.

Голова Нацполіції повідомив, що задля безпеки учасників святкових заходів у столиці буде частково обмежений рух автотранспорту. Проте, за його словами, поліцейські забезпечать безперебійну роботу транспорту, а також посилять безпеку на станціях метрополітену.

«Забезпечуємо безперебійний рух транспорту, рух населення. Посилили наряди у метро, а також у місцях скупчення населення, на зупинках, входах – виходах із логістичних центрів, а також присутність поліції охорони в торгових закладах, місцях масового перебування громадян», – сказав Князєв.

Він закликав із розумінням поставитися до роботи поліцейських на фільтраційних пунктах, оскільки такі заходи спрямовані на безпеку всіх учасників урочистостей.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв, що охорону порядку в День Незалежності України 24 серпня забезпечуватимуть близько 30 тисяч правоохоронців.

Раніше у Нацполіції повідомили, що загалом у День Незалежності заплановане проведення понад тисячі урочистих заходів, в яких візьме участь орієнтовно 700 тисяч громадян.

У центрі Києва в День Незалежності відбудеться військовий парад. Планується, що в ньому візьме участь 4,5 тисячі військовослужбовців і 250 одиниць військової техніки. Генеральну репетицію проведуть 22 серпня.

XS
SM
MD
LG