Доступність посилання

ТОП новини

Посольство України в ОАЕ прокоментувало ситуацію з українцями в Дубаї


У посольстві запевняють, що роблять усе, аби повернути українців, які опинилися в ОАЕ, додому
У посольстві запевняють, що роблять усе, аби повернути українців, які опинилися в ОАЕ, додому

Посольство України в Об’єднаних Арабських Еміратах попередньо анонсує авіарейси з ОАЕ до України 18 березня. Таку інформацію дипломатичне відомство оприлюднило 17 березня.

«Зі стриманим оптимізмом повідомляємо, що є попередня інформація про відновлення з 18 березня 2020 року рейсів авіакомпаній FlyDubai та AirArabia до України. Просимо слідкувати за розкладом авіарейсів відповідних авіаперевізників», – йдеться в заяві.

У посольстві запевняють, що роблять усе, аби повернути українців, які опинилися в ОАЕ, додому.

Читайте також: З Єгипту сьогодні повернулися понад 7 тисяч українців – МЗС​

«Наголошуємо, що жоден громадянин України не залишиться один на один зі своєю проблемою. Посольство України в Об’єднаних Арабських Еміратах і Консульство України в м. Дубай роблять усе необхідне для повернення всіх бажаючих українців на Батьківщину», – заявляє відомство.

У посольстві не уточнили, про яку конкретно ситуацію йдеться. 17 березня у Фейсбуку з’явилася заява користувачки Насті Резвін про те, що 42 громадянина України опинилися в аеропорту Дубаї без можливості повернутися до України. Відеозвернення схожого змісту оприлюднювали й інші користувачі соцмереж.

16 березня Міністерство інфраструктури оприлюднило перелік чартерних рейсів, якими українці, які знаходяться у турподорожах, зможуть повернутися додому з-за кордону після припинення авіасполучення 17 березня.

XS
SM
MD
LG