Доступність посилання

ТОП новини

У Солом’янському районі столиці спалахнула масштабна пожежа – Кличко


У суботу ввечері, 18 лютого, в Солом’янському районі Києва спалахнула масштабна пожежа в одному зі складських приміщень, ілюстративне фото
У суботу ввечері, 18 лютого, в Солом’янському районі Києва спалахнула масштабна пожежа в одному зі складських приміщень, ілюстративне фото

У суботу ввечері, 18 лютого, в Солом’янському районі Києва спалахнула масштабна пожежа в одному зі складських приміщень, повідомив у телеграмі мер столиці Віталій Кличко.

«Підрозділи ДСНС та КАРС виїхали на місце», – додав мер столиці.

Згодом стало відомо, що палає одноповерхове металеве приміщення складу. Пожежа на площі 100 квадратних метрів. Потерпілих не виявили, уточнили рятувальники, котрі прибули на місце події. Пожежу вдалося локалізувати.

Тиждень тому на території колишнього заводу в Дарницькому районі Києва стався вибух, за даними поліції, газового балону. Вибух зруйнував одноповерхову будівлю і спричинив пожежу. Четверо людей загинули, ще п’ятеро отримали поранення.

Згоодом правоохоронці затримали виконувача обов’язків київського підприємства, на якому напередодні стався вибух.

«Поліцейські з’ясували, що виконуючий обов’язки керуючого підприємством, 65-річний чоловік, порушив правила безпеки на виробництві, внаслідок чого стався вибух», – йдеться в повідомленні.

Чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що призвело до загибелі людей. Поліція вручила йому клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до восьми років ув’язнення.

XS
SM
MD
LG