Доступність посилання

ТОП новини

Марафон Радіо Крим.Реалії до Дня кримського спротиву російській окупації. Трансляція


Мітинг на підтримку територіальної цілісності України, 26 лютого 2014 року
Мітинг на підтримку територіальної цілісності України, 26 лютого 2014 року

26 лютого відбувається марафон Радіо Крим.Реалії (проєкту Радіо Свобода) до Дня кримського спротиву російській окупації.

Ефір під назвою «Росія в Криму. 6 років спротиву» триватиме до 14:00.

Які настрої панували в Криму напередодні появи в Криму російських військових без розпізнавальних знаків? Що відбувалося в Сімферополі безпосередньо 26 лютого? Як кримчани сприйняли появу «зелених чоловічків»? Як розташована на материку прокуратура Криму розслідує події, пов’язані з окупацією півострова? Хто і навіщо сьогодні їздить до Криму? Якими є «міжнародні зв’язки» анексованого Криму?

Ці та інші питання ведучі марафону обговорять з українськими політиками і чиновниками, журналістами і політологами, правозахисниками та активістами. Серед спікерів також буде оглядач Крим.Реалії, кримський журналіст Микола Семена, якого у 2018 році в анексованому Криму засудили до умовного ув'язнення і заборонили займатися громадською діяльністю.

У межах марафону буде пряме включення з форуму Age of Crimea за участі президента України Володимира Зеленського.

На півострові марафон можна слухати на середніх хвилях на частоті 648 АМ, на Півночі Криму на 105.9 FM. Трансляція ефіру доступна на сайті Крим.Реалії. Відеотрансляцію можна дивитися на сторінках Крим.Реалії в Facebook і YouTube.

XS
SM
MD
LG