Доступність посилання

ТОП новини

Ракетний удар по Житомирщині: ДСНС каже про 4 потерпілих і 7 зруйнованих будівель


Авіаудару завдано по смт Ставище Брусилівського району. Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи
Авіаудару завдано по смт Ставище Брусилівського району. Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що близько 3-ї години ночі було завдано ракетного удару про смт Ставище Брусилівського району на Житомирщині.

«14 березня о 02:40 у смт Ставище Житомирського району внаслідок ракетного удару по адміністративним будіалям, постраждало 4 особи та попередньо знищено 7 будівель», – йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, наразі проводяться пошуки.

Російське військове вторгнення в Україну триває від ранку 24 лютого. Російські війська завдають авіаударів по ключових об’єктах військової та цивільної інфраструктури, руйнуючи аеродроми, військові частини, нафтобази, заправки, церкви, школи та лікарні. Обстріли житлових районів ведуться з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. Колони бронетехніки російської армії намагаються оточити Київ та кілька обласних центрів неподалік російського кордону.

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію», яка має на меті «демілітаризацію і денацифікацію».

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.
XS
SM
MD
LG