Доступність посилання

ТОП новини

РНБО обговорить закриття кордонів й авіасполучення з низкою країн – Зеленський


Також, за словами президента, на засіданні йтиметься про забезпечення необхідними засобами лікарень й аптек, зокрема масками й експрес-тестами
Також, за словами президента, на засіданні йтиметься про забезпечення необхідними засобами лікарень й аптек, зокрема масками й експрес-тестами

На засіданні Ради національної безпеки й оборони 13 березня обговорюватимуть питання закриття кордонів й авіасполучення з низкою країн, повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Після засідання уряду відбудеться засідання РНБО, де буде обговорено і впроваджено план заходів з боку держави. Ми обговоримо питання закриття кордонів та питання авіасполучення з низкою країн», – сказав Зеленський під час виїзного позачергового засідання Кабінету міністрів щодо реформування системи містобудування України.

Також, за словами президента, на засіданні йтиметься про забезпечення необхідними засобами лікарень й аптек, зокрема масками й експрес-тестами.

Засідання РНБО має початися о 12:30. Як повідомляє пресслужба президента, о 13:30 за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України відбудеться брифінг за участю секретаря РНБО Олексія Данілова, керівника Офісу президента України Андрія Єрмака і заступника міністра охорони здоров’я України, головного державного санітарного лікаря Віктора Ляшка.

В Україні на даний час підтверджені лабораторно три випадки коронавірусного захворювання: один – у Житомирській області, два – в Чернівецькій.

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції та для недопущення поширення COVID-19. Він триватиме три тижні – з 12 березня до 3 квітня.

Станом на 13 березня у світі зафіксували понад 128 тисяч випадків COVID-19 у більш як 100 країнах, свідчать дані Центру системних досліджень при Університеті Джонса Гопкінса. Кількість летальних випадків захворювання становить 4 720. Водночас понад 68 тисяч людей одужали.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG