Доступність посилання

ТОП новини

Росія: влада в прикордонних областях заявила про «атаки БПЛА» та ракетну загрозу


Очільник Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про роботу протиповітряної оборони над обласним центром і Бєлгородським районом (фото ілюстраційне)
Очільник Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив про роботу протиповітряної оборони над обласним центром і Бєлгородським районом (фото ілюстраційне)

Губернатори прикордонних Бєлгородській, Курській та Брянській областях Росії заявляли про «обстріли» та загрозу безпілотників увечері 10 травня.

Зокрема, очільник Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив у своєму телеграм-каналі про роботу протиповітряної оборони над обласним центром і Бєлгородським районом.

Він звинуватив у атаці Збройні сили України, а також заявив про пошкодження житла та лінії газопостачання. Згодом Гладков стверджував, що на підльоті до Бєлгорода «збиті кілька цілей».

На початку доби 11 травня в Бєлгородському районі оголосили ракетну небезпеку.

Читайте також: Російські ЗМІ заявляють про удар по нафтобазі на окупованій Луганщині

Губернатор Курської області Роман Старовойт заявляв про «небезпеку атаки БЛПА» та роботу протиповітряної оборони в регіоні. За його твердженням, у Медвенському районі нібито «збитий український безпілотник».

Голова Брянської області Олександр Богомаз раніше увечері написав у своїх соцмережах про обстріл двох населених пунктів нібито українськими військами.

Доказів атак російська влада не публікує. За її даними, ніхто не постраждав.

Українська влада й командування не коментували ці заяви.

Влада Бєлгородської й інших областей Росії, що межують з Україною, регулярно повідомляють про атаки українських безпілотників. Київ ці заяви зазвичай не коментує.

Форум

XS
SM
MD
LG