Доступність посилання

ТОП новини

Росія за добу випустила по Україні 11 ракет і завдала 57 авіаударів – Генштаб


Наслідки російського ракетного удару по Львову, 6 липня 2023 року
Наслідки російського ракетного удару по Львову, 6 липня 2023 року

Російські війська протягом попередньої доби випустили по Україні 11 крилатих ракет «Калібр», з них сім були збиті. Такі уточнені дані навів Генеральний штаб Збройних сил вранці 7 липня. Також штаб зафіксував 57 авіаційних ударів, чотири з них – дронами Shahed, які були збиті.

«Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках – протягом минулої доби відбулось 30 бойових зіткнень», – йдеться в повідомленні.

За зведенням, російська армія намагалася безуспішно витіснити українські війська з позицій на захід від Кармазинівки Луганської області.

Читайте також: Нічний розбір завалів у Львові: влада повідомила про сьому жертву ракетної атаки РФ

«На Бахмутському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки противника в районі населеного пункту Берхівка Донецької області. Ворог завдав авіаційного удару в районі Іванівського. Разом з тим, наші воїни продовжують вести наступальні дії південніше та північніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах», – заявив штаб.

Сили оборони продовжують стримувати російський наступ біля Первомайського на Авдіївському напрямку та в районі Мар’їнки, а також Новомихайлівки на Донеччині.

Генштаб звітує про вісім авіаударів по місцях зосередження російських військ, а також ракетні та артилерійські удари по військових та техніці РФ.

XS
SM
MD
LG