Доступність посилання

ТОП новини

Окупанти підняли російський прапор у Скадовську замість українського – мер


«Жоден працівник виконкому не буде працювати в будівлі під ворожим прапором», заявив мер Скадовська Олександр Яковлєв
«Жоден працівник виконкому не буде працювати в будівлі під ворожим прапором», заявив мер Скадовська Олександр Яковлєв

Російські окупаційні війська в Скадовську, Херсонська область, зняли прапори України і підняли замість них російські, повідомив мер міста Олександр Яковлєв.

«Сьогодні зранку у Скадовську окупанти зняли прапори України з будівлі міської ради, та з флагштоку в центрі міста. Причепили свої триколори», – написав він на своїй фейсбук-сторінці.

За оцінкою Яковлєва, такі дії загарбників свідчать про те, що в подальшому вони відповідають за те, що відбувається в місті.

Читайте також: «Сотні людей закатовані». Правозахисники і очевидці – про те, як російські окупанти придушують спротив на Херсонщині

«Скадовська міська рада не буде співпрацювати з окупантами, тому відсьогодні жоден працівник виконкому не буде працювати в будівлі під ворожим прапором. Незалежно від зовнішніх обставин та перебування на посаді наше служіння Україні, рідному місту та своїй громаді продовжується», – додав мер міста.

13 березня до Скадовська Херсонської області заїхала колона техніки російських військ, повідомив мер міста Олександр Яковлєв. Зараз місто перебуває під контролем російських військових.

Встановлюйте новий застосунок Радіо Свобода на смартфони та планшети Apple і Android.

XS
SM
MD
LG