Доступність посилання

ТОП новини

Рада ЄС розширила список санкцій, пов’язаних із будівництвом Керченського мосту


Керченський міст (фото ілюстративне)
Керченський міст (фото ілюстративне)

Рада ЄС ухвалила рішення про доповнення переліку індивідуальних санкцій щодо осіб і організацій, які підривають, на думку Євросоюзу, цілісність і суверенітет України, двома фізичними та чотирма юридичними особами, причетними до будівництва Керченського мосту. Ці дані опубліковані у четвер в Офіційному журналі ЄС.

До оновленого списку санкцій увійшли Олександр Ганов, генеральний директор «Гранд Сервіс Експрес», і Леонід Риженькін, заступник гендиректора інфраструктурних проєктів компанії «Стройгазмонтаж». Під санкції також потрапили «Ленпромтранспроект», Дирекція з будівництва залізниці Беркакіт-Томмот-Якутськ, Кримська залізниця, «Перша кримська страхова компанія».

Раніше посли ЄС схвалили санкції проти двох фізичних і чотирьох юридичних осіб за будівництво Керченського мосту. ЄС ввів санкції щодо компаній, які брали участь в будівництві цього мосту, в липні 2018 року.

Санкції проти Росії через анексію Криму були запроваджені в 2014 році, відтоді їх кілька разів продовжували і розширювали.

XS
SM
MD
LG