Доступність посилання

ТОП новини

Медведчук підтвердив, що його дружина володіє бізнесом у Росії


За словами Віктора Медведчука, інформація у розслідуванні «Схем» «здебільшого» відповідає дійсності
За словами Віктора Медведчука, інформація у розслідуванні «Схем» «здебільшого» відповідає дійсності

Проросійський політик, лідер руху «Український вибір» Віктор Медведчук підтвердив, що його дружина, телеведуча Оксана Марченко є власницею бізнесу в Росії, про що йшлося в розслідуванні програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода й телеканалу «UA:Перший».

Читайте також: Нафта для куми Путіна Оксани Марченко (розслідування)

«Моя дружина не займається бізнесом, вона володіє бізнесом, а керую бізнесом я. Чому я не можу володіти бізнесом? Тому що мої «улюблені» американці в березні 2014 року запровадили стосовно мене санкції. З цим пов’язані особливості бізнесу, який належить сьогодні родині», – заявив Медведчук в ефірі телеканалу NewsOne.

За словами кума Путіна, інформація у розслідуванні «Схем» здебільшого відповідає дійсності.

«Все це вказано у деклараціях. Все це є у доступних джерелах. З приводу тих об’єктів, про які йдеться в публікації, це правда, я це підтверджую», – додав Медведчук.

Раніше «Схеми» повідомляли, що дружина лідера руху «Український вибір» Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко контролює компанію, яка виграла конкурс на освоєння одного з трьох найбільших нафтових родовищ Ханти-Мансійського автономного округу Росії.

XS
SM
MD
LG